15 Şubat 2015 Pazar

Şeriatın kestiği pipi acımaz!

Şeriatın kestiği pipi acımaz!

Affet bizi Özgecan kardeş,seni koruyamadık.


Sözde dinle yönetilen,liderleri dindar olan (daha çok kindar oldukları daha aşikar ama neyse) devletlerde erkeğin hakkı yok ki kadının ve çocuğun hakkı olsun.Boşuna mı ortadoğu ülkelerinden milyonlar patlak botlarla Avrupa'ya ve gelişmiş ülkelere kaçıyor.Bu tip adamların baskılar sonucu bütün günü cinselliği düşünmekle geçiyor.Hoş bizde de durum farklı değil,hatırlayın ramazan ayı gelince milyon dolarlara transfer olan sözde herbokolok hocalar halkın karşısına çıkıp canlı canlı yok 6 yaşındaki çocukla evlenmek caiz mi,yok ölüyle cima edersek günah olur mu vs diye saçma sapan ama karanlık beyinlerini tam olarak olmasada bir miktar temsil eden sorulara muhattap olmuyorlar mı?


Bu gibi bastırılmış duygulara sahip sayı ile 3 hayvanın saldırısı sonucu bir melek kızımız Özgecan şimdi hayatta değil ne yazık ki! Toplumu sen ben,o şu diye ayrıştıran zihniyet,böylesi bir vahim tablo karşısında bile o çatal dilli ağzını kapamakta bir beis görmemiştir.Şunun şurasında bir kaç yıl önce Sarıyer'de İETT otobüsüne kısa şort ile binen bir voleybolcu kıza yapılan şiddeti unutmadık umarım.Peki ya otostop çektiği bir kamyoncu tarafından hunharca katledilen Pippa Bacca'yı,Amerika'lı Sarai Sierra cinayetini unuttunuz mu?





Kızlı erkekli diyerek karşı cinsi sadece bir cinsel obje olarak tanımlayan zihniyet bu tip cinayetlere neredeyse ortak olmuştur.Özür dileriz Özgecan 6 yaşındaki kız çocuklarına nikah düşer diyen insanlara itibar verilen bir ülkede seni koruyamadığımız için.


Ne idüğü belirsiz milyonlarca mülteciyi hiç bir güvenlik soruşturmasına tabi tutmadan,ne yerler ne içerler vs diye araştırmadan canım memlekete dolduran politika ne  yazık ki benzer olayların yaşanması için zemin hazırlamıştır.Peki bundan sonra ne olacak? Tek derdimiz keşke osmanlıca olsaydı,okullarda ahlak dersi yeterince veriliyor mu? Bu menfur cinayeti işleyen katillerden biri 20 diğeri 26 yaşında,yani şu anki muhafazakar iktidar yönetime geldiğinde biri 7 diğeri 13 yaşında idi.Sonuç ortada!






Seni dindarlar ve kindarlar koruyamadı Özgecan,umarım o melek ruhunu kanunlar bu şerefsizlere verecekleri en ağır cezalarla ebedi kabrinde rahat ettirirler.Şeriatın kestiği pipi acımaz! Umarın en azından idam geri gelmeyecekse bile ömür boyu hadım olarak cezaevinden çıkamazlar.Bu arada seni mini etek giydin diye kınayan sefilleri de Allah cc'a havale ediyoruz,en doğrusunu O cc bilir.

Kalın sağlıcakla:

@teomanabi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder